Πατέρας και γιος έδωσαν μαζί εξετάσεις στις Πανελλήνιες και μάλιστα πέρασαν στην ίδια σχολή

Πατέρας και γιος έδωσαν μαζί εξετάσεις στις Πανελλήνιες και μάλιστα πέρασαν στην ίδια σχολή

Στις φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις σημειώθηκε ένα ιδιαίτερο γεγονός στην Πτολεμαΐδα, όπου πατέρας και γιος σημείωσαν μεγάλη επιτυχία και πέρασαν στη σχολή της επιθυμίας τους.

Ο Γιώργος Λευκόπουλος και ο γιος του Μιλτιάδης, απόφοιτοι του 2ου ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας, αρίστευσαν στις εξετάσεις και με τις επιδόσεις τους πέρασαν στη σχολή Πληροφορικής.

Ο πατέρας πέτυχε 19.280 μόρια για το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ενώ ο γιος πέτυχε 18.320 μόρια. Οι δύο τους ήταν συμμαθητές στην ίδια τάξη στη Β΄ Λυκείου, αλλά στη Γ΄ Λυκείου ακολούθησαν διαφορετικούς τομείς. Παρόλα αυτά, κατάφεραν να εξασφαλίσουν την είσοδό τους στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, πραγματοποιώντας το όνειρό τους να σπουδάσουν Πληροφορική.

Για τον 46χρονο Γιώργο Λευκόπουλος, το γεγονός ότι ήταν απόφοιτος πολυκλαδικού λυκείου, δεν τον εμπόδισε να επιδείξει την αγάπη και τις δεξιότητές του στην πληροφορική, αντικείμενο στο οποίο εργάζεται επαγγελματικά.

Η όλη εμπειρία για τον πατέρα και τον γιο να είναι υποψήφιοι την ίδια χρονιά ήταν ενδιαφέρουσα, όπως αναφέρει. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι ο γιος Μιλτιάδης Λευκόπουλος είναι πυγμάχος με διακρίσεις και έχει επίσης διακριθεί στην πληροφορική, τον προγραμματισμό και τη ρομποτική, συμμετέχοντας σε διάφορους διαγωνισμούς.

Exit mobile version