Ρόδος: Στον εισαγγελέα η υπόθεση του σερβιτόρου που κολυμπάει για να σερβίρει

Ρόδος: Στον εισαγγελέα η υπόθεση του σερβιτόρου που κολυμπάει για να σερβίρει

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, Αθανάσιος Σταμούλης, και ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου, Παναγιώτης Εγγλέζος, θα κληθούν να καταθέσουν ενώπιον του Εισαγγελέα σχετικά με το περιστατικό που απεικονίζει έναν σερβιτόρο να εξυπηρετεί πελάτες στη θάλασσα, ενώ το νερό είναι αρκετά πάνω από τη μέση του.

Οι δύο άνδρες αναμένεται να παράσχουν το υλικό που έχουν στη διάθεσή τους και να παρουσιάσουν τις πληροφορίες που διαθέτουν για το συγκεκριμένο περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ Ν. Αιγαίου, κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε από το τοπικό κλιμάκιο του ΣΕΠΕ (Σωματείο Εποπτών Επιχειρήσεων) στην επιχείρηση όπου εργάζεται ο σερβιτόρος, δεν διαπιστώθηκε κάτι παράνομο.

Ο σερβιτόρος πάντως δήλωσε ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τον τρόπο εξυπηρέτησης που παρουσιάζεται στο βίντεο, καθώς αυτό του προσφέρει φιλοδώρημα που φτάνει ακόμα και τα 200 ευρώ.

Το συγκεκριμένο βίντεο, μαζί με φωτογραφίες από το περιστατικό, έχει γίνει viral και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και οργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι χρήστες εκφράζουν την αγανάκτησή τους για την ασυδοσία των εργοδοτών, την εκμετάλλευση των εργαζομένων και την υποβάθμιση της αξιοπρέπειας τους, ενώ θίγεται η ζήτηση για μέτρα προστασίας των εργαζομένων και τον σεβασμό των εργασιακών δικαιωμάτων.

Exit mobile version