Βαλτιμόρη: Πυροβολισμοί με τουλάχιστον 2 νεκρούς και 28 τραυματίες

Βαλτιμόρη: Πυροβολισμοί με τουλάχιστον 2 νεκρούς και 28 τραυματίες

Την περασμένη νύχτα σημειώθηκε ένα περιστατικό με πολλούς πυροβολισμούς στη Βαλτιμόρη της Πολιτείας Μέριλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου υπάρχουν αναφορές για πολλά θύματα. Η Αστυνομία της Βαλτιμόρης κλήθηκε να αντιμετωπίσει την κατάσταση μετά τις κλήσεις για πολλαπλούς πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το CNN και τοπικά μέσα ενημέρωσης, υπάρχουν αναφορές για νεκρούς και τραυματίες. Ο αριθμός των τραυματιών ανέρχεται τουλάχιστον σε 29 άτομα, σύμφωνα με τον αστυνομικό που βρίσκεται στο σημείο. Η Αστυνομία αναφέρει ότι δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ άλλοι 28 τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς.

Πάντως, μέχρι στιγμής, το CNN κάνει λόγο για δύο άτομα που έχασαν τη ζωή τους και 28 τραυματίες από τους πυροβολισμούς στη Βαλτιμόρη, σύμφωνα με αξιωματούχους. Εννέα άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής και τρεις από τους τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι αρχές προσπαθούν να συγκεντρώσουν πληροφορίες για τον ύποπτο ή τους ύποπτους και το κίνητρο πίσω από αυτήν τη μαζική επίθεση. Εκπρόσωποι της αστυνομίας έχουν καλέσει το κοινό να παρέχει οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να βοηθήσει στην ανεύρεση των υπόπτων και στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ο περιβάλων χώρος όπου συνέβη το επεισόδιο, κοντά στη συνοικία Μπρούκλιν Χομς, έχει αποκλειστεί από τις αρχές καθώς διεξάγονται έρευνες.

Exit mobile version