Τέσσερις νεκροί από πνιγμό στη θάλασσα μέσα σε λίγες ώρες

Τέσσερις νεκροί από πνιγμό στη θάλασσα μέσα σε λίγες ώρες

Συνεχίζονται δυστυχώς οι τραγικές περιπτώσεις ανθρώπων που χάνουν τη ζωή τους στη θάλασσα. Την Κυριακή σημειώθηκαν τέσσερις τέτοιες τραγωδίες.

Ένας 22χρονος άνδρας, αλλοδαπός, ανασύρθηκε από την παραλία “Αμμόλοφοι” στο Παγγαίο Καβάλας. Παρά την προσπάθεια να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες από έναν ναυαγοσώστη, δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

Παράλληλα, ένας 72χρονος αλλοδαπός έχασε επίσης τη ζωή του στην παραλία Χανιώτης στον Δήμο Κασσάνδρας της Ν. Χαλκιδικής. Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας Χαλκιδικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.  Το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης διενεργεί την προανάκριση και παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Προχθές Σάββατο, ακόμη δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους σε παραλίες της Χαλκιδικής και της Κατερίνης.

Από την παραλία της Νικήτης στη Χαλκιδική, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της μια 58χρονη γυναίκα. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου Σιθωνίας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Επίσης, από τη θαλάσσια περιοχή της Παραλίας Κατερίνης, ανασύρθηκε μια 72χρονη γυναίκα, στην οποία αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από έναν ναυαγοσώστη. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Exit mobile version