Δίκη για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό: Εισήγηση του εισαγγελέα να παραπεμφθούν σε δίκη η μητέρα, ο Μίχος και άλλοι 24

Δίκη για τον βιασμός της 12χρονης στον Κολωνό: Εισήγηση του εισαγγελέα να παραπεμφθούν σε δίκη η μητέρα, ο Μίχος και άλλοι 24

Ο αρμόδιος Εισαγγελέας στη δίκη για την 12χρονη κοπέλα που έπεσε θύμα μαστροπείας και βιασμών στον Κολωνό, προτείνει την παραπομπή σε δίκη 26 κατηγορουμένων. Ανάμεσα στους 26 κατηγορούμενους περιλαμβάνονται ο Ηλίας Μίχος, ο κεντρικός πρωταγωνιστής της αποτρόπαιης υπόθεσης, καθώς και η μητέρα του κοριτσιού.

Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών, κ. Γιώργος Νούλης, ζητά από τους δικαστές να παραπέμψουν όλους τους κατηγορούμενους σε δίκη βάσει της πρώτης δικογραφίας που σχηματίστηκε για τη σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση του ανήλικου κοριτσιού.

Η πλειονότητα των κατηγορουμένων αντιμετωπίζουν κατηγορίες για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής, ενώ ο Ηλίας Μίχος, η μητέρα του κοριτσιού και ένα τρίτο άτομο με το όνομα “Μιχάλης” κατηγορούνται για μαστροπεία.

Ο εισαγγελέας, στην 90 σελίδων πρότασή του, απαντά σε σημαντικά ερωτήματα σχετικά με το πώς η νεαρή κοπέλα έπεσε θύμα έκτακτης σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδονται από το Star.

Όσον αφορά τον Ηλία Μίχο, ο εισαγγελέας αναφέρει ότι προσέγγισε την 12χρονη μέσω της μητέρας της και εκμεταλλεύτηκε την ευπιστία της οικογένειάς της. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι επέδειξε εγκληματική απάθεια σε μια κατάσταση όπου η κόρη της είχε πέσει θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης, εννοώντας ότι θα έπρεπε να γνωρίζει την κατάσταση και να αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο στον οποίο βρισκόταν το κορίτσι, ενώ επωφελείτο από τα χρήματα που έφερνε η κοπέλα στο σπίτι.

Ωστόσο, αναφέρει ότι η μητέρα δεν γνώριζε την πλήρη έκταση της σεξουαλικής κακοποίησης που υπέστη η κόρη της. Σύμφωνα με την πρότασή του, δεν είχε γνώση ότι η κόρη της είχε εκτεθεί σε τόσο σοβαρές μορφές κακοποίησης και ότι είχε οδηγηθεί στην πορνεία από τον κύριο Ηλία Μίχο.

Exit mobile version