Σήμερα οι βαθμοί Ειδικών Μαθημάτων – Τα αποτελέσματα στο gov.gr

Σήμερα οι βαθμοί Ειδικών Μαθημάτων - Τα αποτελέσματα στο gov.gr

Σήμερα, Πέμπτη 6.7.2023,, κατά πάσα πιθανότητα, αναμένεται να ανακοινωθούν οι βαθμοί των υποψηφίων που έλαβαν μέρος στις Πανελλήνιες εξετάσεις 2023 στα ειδικά μαθήματα. Με την ανακοίνωση αυτή, ολοκληρώνονται όλες οι διαδικασίες εξετάσεων και αμέσως μετά, πιθανότατα την Παρασκευή, ξεκινά η κατάθεση των μηχανογραφικών δελτίων.

Συνεπώς, στο τέλος της εβδομάδας, το υπουργείο Παιδείας θα ανακοινώσει και τις προθεσμίες για την κατάθεση των δύο μηχανογραφικών δελτίων. Το ένα θα αφορά την εισαγωγή στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΕΙ), ενώ το δεύτερο (Παράλληλο Μηχανογραφικό) θα αφορά την εισαγωγή στα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) της χώρας. Οι προθεσμίες για κατάθεση των δύο μηχανογραφικών δελτίων θα είναι ίδιες και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, εάν το επιθυμούν, να καταθέσουν και τα δύο.

Οι υποψήφιοι μπορούν να δουν online τους βαθμούς στο results.it.minedu.gov.gr, ενώ όσοι υποψήφιοι έκαναν την σχετική αίτηση στο smsresults.minedu.gov.gr. θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τη βαθμολογία τους μέσω το κινητού τους με sms.

Exit mobile version