Ιταλία: Ο γιος του προέδρου της ιταλικής γερουσίας κατηγορείται για βιασμό 22χρονης

Ιταλία: Ο γιος του προέδρου της ιταλικής γερουσίας κατηγορείται για βιασμό 22χρονης

Μια είδηση “βόμβα” για την ιταλική πολιτική σκηνή, καθώς καταγγέλθηκε ότι ο Λεονάρντο Λα Ρούσα, γιος του ακροδεξιού προέδρου της ιταλικής γερουσίας Ινιάτσιο Λα Ρούσα, βίασε μια 22χρονη αφού πρώτα τη νάρκωσε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Corielle della Sera, η κοπέλα δήλωσε ότι στις 18 Μαΐου συναντήθηκε με τον 19χρονο Λεονάρντο Λα Ρούσα σε ένα κλαμπ στο Μιλάνο. Οι δυο τους ήταν γνωστοί από το σχολείο και ήπιαν μαζί ένα ποτό. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η 22χρονη κατήγγειλε ότι “το μόνο που θυμάται είναι ότι ξύπνησε γυμνή και σε κατάσταση σύγχυσης στο σπίτι του νέου την επόμενη ημέρα”. Ο Λεονάρντο της είπε ότι πήγαν σπίτι του με το αυτοκίνητό του και είχαν σεξουαλική επαφή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την κοπέλα, ο πατέρας του Λεονάρντο, Ινιάτσιο Λα Ρούσα, μπήκε στο δωμάτιο κατά τη διάρκεια της νύχτας και είδε ότι ήταν γυμνή, αλλά έφυγε. Μετά το συμβάν, η κοπέλα μίλησε με τη μητέρα της και αποφάσισε να πάει για ιατρική εξέταση στο νοσοκομείο Μαντζιαγκάλι του Μιλάνου. Υπέβαλε επίσης μήνυση κατά του φερόμενου βιαστή μετά από μερικές μέρες. Η υπόθεση ερευνάται από την εισαγγελία της πόλης.

Η πλευρά του 19χρονου προσπάθησε να αμφισβητήσει τις καταγγελίες της 22χρονης, προσπαθώντας να αποδομήσει την κρίση και την αξιοπιστία της και υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για συναινετική πράξη.

Σε δήλωσή του, ο ακροδεξιός πρόεδρος της ιταλικής γερουσίας τόνισε πως ο γιος του δεν φέρει ευθύνη για καμία αξιόποινη πράξη και ότι τον επέκρινε έντονα επειδή έφερε στο σπίτι μια κοπέλα με την οποία δεν έχει σταθερή σχέση. Επίσης, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η κοπέλα παραδέχθηκε ότι είχε χρησιμοποιήσει κοκαΐνη πριν πάει στο κλαμπ. Ο δικηγόρος υπεράσπισης του νεαρού επισήμανε ότι η βραδιά που πέρασαν μαζί ήταν κοινή επιλογή και προέβησαν σε συναινετικές πράξεις.

Exit mobile version