Ο καιρός σήμερα, Σάββατο 8/7: Ζέστη με 36άρια αλλά και τοπικές βροχές

Ο καιρός σήμερα, Σάββατο 8/7: Ζέστη με 36άρια αλλά και τοπικές βροχές

Τα προγνωστικά στοιχεία του καιρού για το Σάββατο 8 Ιουλίου δείχνουν ότι σε μεγάλο μέρος της χώρας θα επικρατήσει αίθριος καιρός. Ωστόσο, αναμένονται τοπικές βροχές στην ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και το πρωί στην κεντρική Μακεδονία, στις Σποράδες, στην Εύβοια και στο βορειοανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάσουν τα 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φθάσει σε ορισμένες περιοχές τους 36 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, στα βόρεια και ανατολικά του νομού αναμένονται τοπικές νεφώσεις μέχρι το μεσημέρι, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτρια έως ισχυρή ένταση 4 μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, αναμένονται παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες, με τοπικές βροχές και στη συνέχεια ο καιρός θα βελτιωθεί γενικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί με μέτρια έως ισχυρή ένταση 4 μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Exit mobile version