Συνελήφθη Έλληνας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής ποδοσφαίρου

Συνελήφθη Έλληνας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής ποδοσφαίρου


Η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛΑΣ) προχώρησε στη σύλληψη ενός Έλληνα προπονητή και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση των παράνομων στοιχημάτων. Η σύλληψη έγινε κατ’ οίκον μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε.

Σημειώνεται ότι εναντίον του υπήρχε εκκρεμής μια παλιά απόφαση, και γι’ αυτόν τον λόγο οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Η Interpol έχει εστιάσει την προσοχή της στη Superleague 2 στα πλαίσια των έρευνών για την καταπολέμηση του παράνομου στοιχηματισμού. Με συνεργασία των ελληνικών αρχών, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε σπίτια και γραφεία όχι μόνο παραγόντων αλλά και χρηματοδοτών ομάδων της κατηγορίας. Κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, φορητοί υπολογιστές (laptops) και άλλα αντικείμενα.

Η επιχείρηση είχε σχεδιαστεί για πολλούς μήνες από την Interpol και τέθηκε σε εφαρμογή ακολουθώντας παρόμοιες επιχειρήσεις που έγιναν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ξεκινώντας από την Αυστρία και συνεχίζοντας σε χώρες όπως η Σουηδία, η Σλοβενία, η Σλοβακία και η Τσεχία.

Exit mobile version