Θεσσαλονίκη: Νεκρός ανασύρθηκε πυροσβέστης σε φωτιά στο Ωραιόκαστρο

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ανασύρθηκε πυροσβέστης σε φωτιά στο Ωραιόκαστρο

Μια ανείπωτη τραγωδία στη Θεσσαλονίκη με τον θάνατο 5χρονου πυροσβέστη. Ο άνδρας είχε συμμετάσχει σε μια επιχείρηση κατάσβεσης φωτιάς στη Συμμαχική Οδό του Ωραιοκάστρου με άλλους πυροσβέστες. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, υπέστη ανακοπή καρδιάς και δυστυχώς έχασε τη ζωή του.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και προσπάθησε να τον επαναφέρει στη ζωή μέσω καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), αλλά, δυστυχώς, οι προσπάθειές τους απέβησαν μάταιες.

Η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο, αλλά δυστυχώς ο ίδιος πλήρωσε βαρύτατο τίμημα.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία εξέδωσε ανακοίνωση τύπου για να εκφράσει τη θλίψη της για τον θάνατο του πυροσβέστη, στην οποία αναφέρεται:

«Απογευματινές ώρες σήμερα, Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2023, ο Πυροσβέστης Πενταετούς Υποχρέωσης Παπαμάρκος Θωμάς του Γρηγορίου, ετών 55, μέλος πληρώματος πυροσβεστικού οχήματος του 2ου Π.Σ. Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης δασικής πυρκαγιάς στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, έχασε τις αισθήσεις του και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατό του θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση».

Exit mobile version