Άγιος Παντελεήμονας: Άγρια δολοφονία γνωστής τρανς χορεύτριας

Άγιος Παντελεήμονας: Άγρια δολοφονία γνωστής τρανς χορεύτριας

Η σορός που ανακαλύφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε ένα διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα, στο κέντρο της Αθήνας, ανήκει σε μια γνωστή τρανς χορεύτρια. Το άτομο αυτό, ηλικίας 46 ετών και με καταγωγή από την Κούβα, είναι πολύ γνωστό στην ΛΟΑΤΚΙ/LGBTQ κοινότητα της Αθήνας και όχι μόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα βρήκε η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος που την αναζητούσε για το ενοίκιο και ενημέρωσε την Αστυνομία. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και ιατροδικαστής, ο οποίος διαπίστωσε ότι το θύμα είχε πολλαπλές μαχαιριές σε όλο το σώμα.

Ο θάνατος της Αννας, η οποία εργαζόταν ως χορεύτρια σε ένα γνωστό κλαμπ και συμμετείχε πρόσφατα στο Athens Pride, παραμένει ένα μυστήριο για την ώρα. Οι πρώτες έρευνες της Αστυνομίας επικεντρώνονται στο στενό της περιβάλλον και στα άτομα που επισκέφθηκαν το διαμέρισμά της πρόσφατα, όπου βρέθηκε νεκρή. Θα εξεταστούν κάμερες ασφαλείας από κοντινά κτίρια προκειμένου να εντοπιστεί οποιαδήποτε κίνηση, ενώ θα κληθούν να καταθέσουν πρόσωπα από το στενό περιβάλλον της.

Exit mobile version