Θλίψη για τον θάνατο της δημοσιογράφου Ίσμας Τουλάτου – Κατέρρευσε μέσα στο σπίτι της, ενώ ήταν έγκυος στον ένατο μήνα

Θλίψη για τον θάνατο της δημοσιογράφου Ίσμας Τουλάτου - Κατέρρευσε μέσα στο σπίτι της, ενώ ήταν έγκυος στον ένατο μήνα

Σοκάρει ο θάνατος της δημοσιογράφου Ίσμας Τουλάτου, η οποία έφυγε από τη ζωή λίγες ημέρες πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί. Η Ίσμα κατέρρευσε ξαφνικά στο σπίτι της μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, παρά τις προσπάθειες του γιατρού της, ο οποίος βρέθηκε αμέσως δίπλα της.

Λίγο αργότερα, μετά τη μεταφορά της στο μαιευτήριο Ελενα, γεννήθηκε με καισαρική τομή το μωρό της, το οποίο παραμένει νοσηλευόμενο στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών. Τα ακριβή αίτια του θανάτου της Ίσμας Τουλάτου θα εξακριβωθούν μέσω νεκροψίας και νεκροτομής.

Η Ίσμα Τουλάτου ήταν δημοσιογράφος στον τομέα του πολιτιστικού ρεπορτάζ και είχε εργαστεί για πολλά χρόνια στην εφημερίδα Βήμα, ενώ στη συνέχεια συνέχισε την καριέρα της στο περιοδικό Athens Voice και στο iefimerida.gr.

Την είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε στο Facebook η δημοσιογράφος Ελένη Σπανοπούλου με ανάρτησή της στην οποία αναφέρεται: «Δεν θέλω να το πιστέψω Ίσμα μου! Θα έδινες ζωή στο μωρό σου σε λίγες μέρες κι έφυγες σαν πουλάκι τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα. Αντίο κορίτσι μας γλυκό κι ευγενικό. Η μεγάλη φυλή του πολιτιστικού ρεπορτάζ ορφάνεψε σήμερα. Ποσό λυπάμαι που δεν είδες ποτέ το παιδάκι σου κι ούτε αυτό εσένα, να χαμογελάς κρατώντας το. Άτυχη μανούλα εσύ κι υπέροχη γυναίκα. υποκλίνομαι στη δύναμη σου καρδούλα μου! Αντίο κορίτσι μου ! Αντίο αδόκητο και πικρό, πολύ πικρό».

Exit mobile version