Κεφαλονιά: Βρέθηκε νεκρός στη θάλασσα 53χρονος που αγνοούνταν

Κεφαλονιά: Βρέθηκε νεκρός στη θάλασσα 53χρονος που αγνοούνταν

Ένας 53χρονος άνδρας, που αγνοούνταν, ανασύρθηκε από τη θάλασσα στην Κεφαλονιά, αλλά δυστυχώς διαπιστώθηκε ότι είχε χάσει τη ζωή του. Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του Εθνικού Κέντρου Αντιμετώπισης Έκτακτων Καταστάσεων (ΕΚΑΒ), όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τη Λιμενική Αρχή Σάμης, την Τρίτη (11/7), ενημερώθηκε για έναν αγνοούμενο 53χρονο άνδρα, καθώς είχαν βρεθεί προσωπικά αντικείμενά του σε μια βραχώδη παραλία στην περιοχή “ΣΚΑΛΑΚΙΑ ΓΥΡΟΥ” στην Αγία Ευφημία Κεφαλληνίας.

Άμεσα ενεργοποιήθηκε το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) ξεκίνησαν έρευνες με τρία περιπολικά σκάφη της Λιμενικής Αρχής, ιδιωτικά σκάφη με τη συμμετοχή μελών της Λιμενικής Αρχής, καθώς και από την ακτή με την συνδρομή των αστυνομικών αρχών της περιοχής και της Εθελοντικής Ομάδας Ερισσού Κεφαλληνίας.

Ο 53χρονος εντοπίστηκε και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κεφαλληνίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Λιμενική Αρχή Σάμης που διεξάγει την έρευνα, έχει διατάξει τη διενέργεια νεκροψίας για την περαιτέρω διερεύνηση των αιτιών θανάτου.

Exit mobile version