Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησε τουρίστα γιατί μίλησε… στην κοπέλα του – Δάγκωσε και έναν λιμενικό

Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησε τουρίστα γιατί μίλησε… στην κοπέλα του - Δάγκωσε και έναν λιμενικό

Απίστευτες εικόνες καταγράφηκαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (5/7) στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, όταν ένας έξαλλος νεαρός 20 ετών επιτέθηκε σε έναν τουρίστα και στους λιμενικούς που προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν. Ο δράστης συνελήφθη αργότερα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, που προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης (12/7), ο 20χρονος, ο οποίος βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, πήγε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης για να συναντήσει την κοπέλα του. Εκεί, όμως, είδε έναν άγνωστο άνδρα να μιλά με την σύντροφό του και ξέσπασε με αγριότητα στον τουρίστα με χτυπήματα και κλωτσιές.

Οι λιμενικοί που βρίσκονταν κοντά επενέβησαν για να επαναφέρουν την τάξη και να προσπαθήσουν να ηρεμήσουν τον 20χρονο. Ωστόσο, ο δράστης απάντησε με ύβρεις και όταν προσπάθησαν να τον συλλάβουν, δάγκωσε έναν από τους λιμενικούς στο χέρι.

Η φίλη του 20χρονου δήλωσε ότι ο δράστης δεν είχε συνήθεια να πίνει αλκοόλ και δεν τον είχε δει να εκδηλώνει βίαιη συμπεριφορά τα τελευταία 4 χρόνια που είναι μαζί.

Κατά τη διάρκεια της δικασίμου, ο 20χρονος ζήτησε συγγνώμη για την άγρια συμπεριφορά του και απέδωσε την συμπεριφορά του στην κατανάλωση αλκοόλ. Τελικά, του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης με τριετή αναστολή.

Exit mobile version