Απίστευτο: 17χρονη στις ΗΠΑ ήθελε να κοιμηθεί, έδωσε στο 9 μηνών βρέφος της φαιντανύλη αντί για γάλα και το σκότωσε!

Απίστευτο: 17χρονη στις ΗΠΑ ήθελε να κοιμηθεί, έδωσε στο 9 μηνών βρέφος της φαιντανύλη αντί για γάλα και το σκότωσε!

Μια ιστορία πραγματικά συγκλονιστική που αποκαλύπτει ένα φρικτό εγκληματικό περιστατικό διαδραματίστηκε στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν ένα βρέφος 9 μηνών έχασε τη ζωή του, αφού η 17χρονη μητέρα του του έδωσε φαιντανύλη αντί για γάλα, επειδή επιθυμούσε να ξεκουραστεί.

Το περιστατικό συνέβη στις 26 Ιουνίου, όταν διασώστες και αστυνομικοί εντόπισαν το βρέφος χωρίς σφυγμό στο σπίτι στο Κάλαχαν. Αρχικά, η μητέρα του 17χρονου ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τι είχε συμβεί, αλλά αργότερα, μετά από επίμονες και πιεστικές ερωτήσεις από την αστυνομία, άλλαξε αρκετές φορές την ιστορία της.

Η νεκροψία απέδειξε ότι στο σώμα του μωρού υπήρχε μια ποσότητα φαιντανύλης που θα μπορούσε να σκοτώσει 10 άτομα. Σε νέα ανάκριση, η μητέρα ομολόγησε ότι ήταν κουρασμένη και ήθελε να κοιμηθεί την ημέρα που το βρέφος έχασε την τελευταία του πνοή.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι είναι αποτρόπαιο να σκεφτόμαστε ότι μια μητέρα μπορεί να κάνει κάτι τόσο απάνθρωπο στο δικό της παιδί. Αυτή η πράξη ξεπερνά τη φαντασία, και κανείς δεν θα έπρεπε να χάσει τη ζωή του λόγω αυτής της ουσίας, ιδιαίτερα ένα αθώο παιδί.

Η μητέρα, το όνομα της οποίας δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, κατηγορείται για προθεσμία ανθρωποκτονία και κατοχή ναρκωτικών.

Exit mobile version