ΠΑΟΚ – Γκενκ: 3-2 – Σημάδια βελτίωσης για τον δικέφαλο

ΠΑΟΚ - Γκενκ: 3-2 - Σημάδια βελτίωσης για τον δικέφαλο

Ο ΠΑΟΚ είχε εξαιρετική απόδοση στο τρίτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του στην Ολλανδία και κατέκτησε την πρώτη του νίκη. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου επικράτησε με σκορ 3-2 της Γκενκ. Τα γκολ του ΠΑΟΚ σημείωσαν οι Χάρης Τσιγγάρας (6′), Στέφαν Σβαμπ (12′) και Αντρίγια Ζίβκοβιτς (55′), ενώ οι Γιανίκ Σορ (61′) και Νίκολας Κάστρο (83′) μείωσαν για τη Γκενκ.

Ο ΠΑΟΚ εμφάνισε βελτίωση στο εκτελεστικό κομμάτι του παιχνιδιού του, αλλά παρουσίασε κάποιες αδυναμίες στην άμυνα, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος. Από την άλλη πλευρά, η Γκενκ αντιμετωπίζει προβλήματα καθώς προετοιμάζεται για τα προκριματικά του Champions League κόντρα στην ελβετική Σερβέτ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με λάθη στην άμυνα αμφοτέρων των ομάδων, με τον ΠΑΟΚ να ανοίγει το σκορ με τον Χάρη Τσιγγάρα (6′) και τον Στέφαν Σβαμπ να διπλασιάζει το προβάδισμα (12′). Η Γκενκ μείωσε στο 61′ με τον Γιανίκ Σορ, αλλά ο ΠΑΟΚ απάντησε γρήγορα και πέτυχε το τρίτο γκολ με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς (55′). Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Νίκολας Κάστρο (83′) για τη Γκενκ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:  

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι (63’ Ζ. Ζίβκοβιτς), Βιεϊρίνια (46’ Τσαούσης), Εκόνγκ (46’ Νάσμπεργκ), Κουλιεράκης (46’ Μιχαηλίδης), Ράφα Σοάρες (63’ Π. Τζίμας), Τσιγγάρας (63’ Ρικάρντο), Σβαμπ (63’ Γιαξής), Τάισον (46’ Νάρεϊ), Α. Ζίβκοβιτς (63’ Βρακάς), Κωνσταντέλιας (63’ Μουργκ), Τόμας (46’ Γκορντεζιάνι/75’ Στ. Τζίμας).  

ΓΚΕΝΚ (Βούτερ Φράνκεν): Λεισέν, Μακένζι, Σαντίκ, Ουαταρά, Τρεζόρ, Χροσόφσκι, Καγιεμπέ, Αϊτ Ελ Χάτζι, Κάρστενσεν, Πέιντσιλ, Αροκοντάρε. Στο δεύτερο μέρος: Πέντερς, Μουνιόζ, Κουέστα, Κονγκολό, Πρεσιάδο, Χέινεν, Γκαλάρτζα, Κάστρο, Φαντέρα, Όιγεν, Σορ.  

Exit mobile version