Θεσσαλονίκη: Νεκρός 50χρονος από πυροβολισμούς

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 50χρονος από πυροβολισμούς

Ένας 50χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του από πυροβολισμούς που δέχθηκε από έναν γνωστό του στην ανατολική Θεσσαλονίκη, στη συμβολή των οδών Μπότσαρη και Σόλωνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στο thestival.gr, ο δράστης και το θύμα προηγουμένως βρίσκονταν μαζί σε ένα καφενείο κοντά στο σημείο του εγκλήματος. Έπειτα από καυγά, αποχώρησαν από το καφενείο με τα αυτοκίνητά τους.

Κατέληξαν σε ένα γειτονικό πρατήριο καυσίμων με σκοπό να βάλουν βενζίνη στα οχήματά τους. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ο καβγάς συνεχίστηκε και ο ένας από τους δύο κατέβηκε από το αυτοκίνητό του, πυροβολώντας τον άλλον, και στη συνέχεια εξαφανίστηκε, μπροστά σε έντρομους περαστικούς και περιοίκους.

Το Εθνικό Κέντρο Ανάγκης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) ειδοποιήθηκε αμέσως και έστειλε ασθενοφόρο, αλλά δυστυχώς ο τραυματίας άνδρας πέθανε πριν προλάβει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο δράστης έφυγε με το όχημά του από το σημείο μετά τους πυροβολισμούς, και η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από γείτονες, οι δύο άνδρες, οι οποίοι είναι αλβανικής καταγωγής, ήταν φίλοι και γνωστοί στη γειτονιά. Συχνά έπιναν καφέ μαζί σε αυτήν τη συγκεκριμένη καφετέρια.

Το GRTimes αναφέρει ότι ο καβγάς μεταξύ των δύο ανδρών προέκυψε λόγω οικονομικών διαφορών.

Η αστυνομία διεξάγει προανάκριση για την υπόθεση μέσω της Ειδικής Υπηρεσίας Αστυνομίας για Έρευνα Ανθρωποκτονιών.

Exit mobile version