Ισραήλ: Στο νοσοκομείο ο Μπενιαμίν Νετανιάχου

Ισραήλ: Στο νοσοκομείο ο Μπενιαμίν Νετανιάχου

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει εισαχθεί στο νοσοκομείο, αλλά βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του. Αυτή η ανακοίνωση έγινε μετά από αναφορές τοπικών μέσων ενημέρωσης ότι αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Ο 73χρονος Νετανιάχου υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο Sheba, το οποίο βρίσκεται στο Τελ Χασόμερ, κοντά στο Τελ Αβίβ, σύμφωνα με μια σύντομη ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του.

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι μεταφέρθηκε εκεί από την ιδιωτική του κατοικία στην παραθαλάσσια πόλη Καισάρεια.

Σύμφωνα με αναφορές, ο Νετανιάχου δεν θα χρειαστεί αναισθησία ούτε θα κινηθεί διαδικασία για να διαπιστωθεί ότι δεν είναι σε θέση να εκτελέσει τα καθήκοντά του.

Το Τελ Χασόμερ βρίσκεται κοντά στην πόλη Καισάρεια, όπου βρίσκεται η ιδιωτική κατοικία του πρωθυπουργού.

Ο Νετανιάχου είχε αισθανθεί αδιαθεσία κατά τη διάρκεια του εβραϊκού εορτασμού του Γιομ Κιπούρ τον περασμένο Οκτώβριο και είχε νοσηλευτεί για μερικές ημέρες.

Μια σύντομη ανακοίνωση από το γραφείο του επιβεβαίωσε ότι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Sheba, είναι σε καλή κατάσταση και υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Exit mobile version