Μαγιόρκα: Τραγωδία για νιόπαντρο ζευγάρι που πέθανε στο ταξίδι του μέλιτος λόγω διαρροής αερίου από… χαλασμένο ψυγείο

Μαγιόρκα: Τραγωδία για νιόπαντρο ζευγάρι που πέθανε στο ταξίδι του μέλιτος λόγω διαρροής αερίου από... χαλασμένο ψυγείο

Ένα τραγικό συμβάν συνέβη σε ένα νεόνυμφο ζευγάρι που είχε επιλέξει να περάσει τον μήνα του μέλιτος του στη Μαγιόρκα της Ισπανίας. Απροσδόκητα, οι δυο τους “χάθηκαν” λόγω πιθανής διαρροής αερίου, και συγκεκριμένα μονοξειδίου του άνθρακα, όπως εκτιμούν οι αρχές. Ο Τζέιμς Κάρσι πέθανε αμέσως, ενώ η 39χρονη Μαίρη Σόμερβιλ έφυγε από τη ζωή δύο μήνες αργότερα.

Το ζευγάρι είχε πρόσφατα παντρευτεί και είχε ταξιδέψει από το Εδιμβούργο στη Μαγιόρκα, όπου έμειναν σε ένα σπίτι στο θέρετρο Cala Mesquida. Κατά την άφιξή τους, παρατηρήθηκε ότι υπήρχε ένα χαλασμένο ψυγείο στο διαμέρισμα, που προκάλεσε διαρροή αερίου, κατά συνέπεια εκπομπή μονοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα, οδηγώντας στον θάνατο του ζευγαριού.

Σύμφωνα με την Daily Mail, στις 6 Μαΐου, η Μαίρη εντοπίστηκε αναίσθητη μαζί με τον Τζέιμι σε ένα εξοχικό σπίτι στο νησί. Μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση και νοσηλεύτηκε αρχικά. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο St Columba’s Hospice στο Εδιμβούργο, αλλά, δυστυχώς, έφυγε από τη ζωή στις 2 Ιουλίου.

Οι αρχές στη Μαγιόρκα, με βάση τις έρευνες στο σπίτι και τα στοιχεία που έχουν συλλέξει, υποθέτουν ότι η αιτία θανάτου τους ήταν πιθανότατα η διαρροή αερίου.

Το Υπουργείο Εξωτερικών διαβεβαίωσε ότι θα παράσχει οικονομική υποστήριξη στην οικογένεια της Μαίρη για τη νοσηλεία της στη Μαγιόρκα. Η κηδεία της Μαίρη θα πραγματοποιηθεί στο κρεματόριο του Inverness στη βόρεια Σκωτία, όπου φίλοι και αγαπημένοι θα συγκεντρωθούν για να αποχαιρετήσουν την αγαπημένη τους.

Exit mobile version