Τουρίστας στη Ρόδο κατήγγειλε ιερέα ότι τον άλειψε γυμνό με λάδι – «Είχε εξανθήματα»

Τουρίστας στη Ρόδο κατήγγειλε ιερέα ότι τον άλειψε γυμνό με λάδι - «Είχε εξανθήματα»

Μια απίστευτη υπόθεση από τη Ρόδο έρχεται στο φως της δημοσιότητας, που αφορά μια καταγγελία ενός τουρίστα κατά ενός ιερέα για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς του.

Συγκεκριμένα, στις 13:00 της 13ης Ιουλίου 2023, ένας 30χρονος Εσθονός, ο οποίος διέμενε προσωρινά στο Φαληράκι της Ρόδου, κατήγγειλε σε αστυνομικούς του τοπικού αστυνομικού τμήματος έναν εφημέριο ενός μοναστηριού, του οποίου δεν γνώριζε το όνομα, για προσβολή της γενετήσιας του αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις του αλλοδαπού μηνυτή και μιας συνεργάτιδάς του, την απόγευμα της 12ης Ιουλίου 2023, περίπου στις 18:30, επισκέφθηκαν το μοναστήρι και γνώρισαν τον εφημέριο.

Ο 30χρονος μηνυτής αγόρασε έναν σταυρό και τον ξέχασε στο μοναστήρι. Στη συνέχεια, ο εφημέριος του απέστειλε ένα μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο του μηνυτή για να τον ενημερώσει.

Το πρωί της 13ης Ιουλίου 2023, περίπου στις 09:30, ο 30χρονος επέστρεψε στο μοναστήρι για να παραλάβει τον σταυρό του. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του μηνυτή, ο εφημέριος του πρότεινε να τον ακολουθήσει σε ένα δωμάτιο που χρησιμοποιείται για τους επισκέπτες, υπό το πρόσχημα ότι θα του έδινε ένα ειδικό δώρο.

Ο 30χρονος ακολούθησε τον εφημέριο και εκεί, όπως ισχυρίζεται, ο εφημέριος του ζήτησε να βγάλει το παντελόνι, το εσώρουχο και τη μπλούζα του, προκειμένου να τον αλείψει με λάδι.

Σύμφωνα με την καταγγελία, τότε ο εφημέριος άρχισε να αλείφει τα γεννητικά όργανα του 30χρονου με λάδι, για λίγα δευτερόλεπτα.

Ο αλλοδαπός μηνυτής, πιστεύοντας ότι αυτή ήταν μια συνηθισμένη διαδικασία, δεν ζήτησε να σταματήσει και αργότερα υπέβαλε τη μήνυσή του.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος αναζήτησαν τον εφημέριο και τελικά συνέλαβαν έναν 49χρονο ιερέα, ο οποίος κατοικεί σε μια δημοτική κοινότητα στη δυτική πλευρά του νησιού.

Ο 49χρονος ιερέας ισχυρίζεται ότι άλειψε τον τουρίστα λόγω εξανθημάτων που είχε στο σώμα του.

Η υπόθεση θα παραπεμφθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών της Ρόδου για περαιτέρω εξέταση και διερεύνηση.

Exit mobile version