Άγιος Δημήτριος: Αιματηρή συμπλοκή ανηλίκων σε εμπορικό κέντρο – Δύο στο νοσοκομείο

Άγιος Δημήτριος: Αιματηρή συμπλοκή ανηλίκων σε εμπορικό κέντρο – Δύο στο νοσοκομείο

Προχθές το βράδυ σημειώθηκε ένα νέο σοβαρό επεισόδιο έξω από το εμπορικό κέντρο Metro Mall στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στον Άγιο Δημήτριο. Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, περίπου στις 22:15, σημειώθηκε ληστεία και συμπλοκή μεταξύ ομάδας ατόμων, με ανήλικα θύματα.

Στο επεισόδιο, ένας 16χρονος τραυματίστηκε στο θώρακα από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ ένας 17χρονος τραυματίστηκε στο πόδι με αιχμηρό αντικείμενο. Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός με ελαφρά τραύματα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Επίσης, μια 15χρονη κοπέλα που βρισκόταν στο σημείο, δέχθηκε επίθεση και της άρπαξαν το κινητό τηλέφωνό της με χρήση σωματικής βίας. Παρ’ ότι χτυπήθηκε, η κοπέλα αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Δημητρίου έχει αναλάβει την έρευνα για την υπόθεση και εξετάζει το υλικό από κάμερες ασφαλείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό δεν ήταν το πρώτο επεισόδιο στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς στις 31 Μαρτίου είχε σημάνει συναγερμός λόγω συμπλοκής μεταξύ ανηλίκων.

Exit mobile version