Παγκόσμιο πόλο γυναικών: Στα προημιτελικά η εθνική με νίκη επί της Ιταλίας με 16-12

Παγκόσμιο πόλο γυναικών: Στα προημιτελικά η εθνική με νίκη επί της Ιταλίας με 16-12

Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών της Ελλάδας έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση απέναντι στην Ιταλία και κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 16-12. Με αυτή τη νίκη εξασφάλισε την πρώτη θέση στον όμιλό της και την πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου.

Η ελληνική ομάδα έκανε εξαιρετικό παιχνίδι από την αρχή του αγώνα. Με δυναμική εμφάνιση στα τέσσερα δωδεκάλεπτα, κατάφερε να προηγηθεί και να διατηρήσει μια σημαντική διαφορά στο σκορ. Οι παίκτριες της εθνικής ομάδας έδειξαν αποφασιστικότητα, αμυντική αρτιότητα και αποτελεσματικότητα στην επίθεση.

Μετά την εντυπωσιακή νίκη αυτή, η Ελλάδα προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και θα συνεχίσει την προσπάθειά της για την είσοδο στα ημιτελικά και την κατάκτηση ενός μεταλλίου. Η επόμενη αναμέτρηση της ελληνικής ομάδας αναμένεται να λάβει χώρα την επόμενη εβδομάδα, όταν θα αντιμετωπίσει την Αυστραλία.

Τα οκτάλεπτα: 6-4, 4-1, 3-2, 3-5

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 3, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου 3, Μαργαρίτα Πλευρίτου 2, Ξενάκη, Νίνου 3, Ελληνιάδη 1, Σιούτη, Βασιλική Πλευρίτου 3, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου.

ΙΤΑΛΙΑ (Κάρλο Σίλιπο): Κοντορέλι, Ταμπάνι 1, Γκαλάρντι 2, Αβένιο 1, Τζιουστίνι 1, Μπετίνι, Πικότζι, Μπιανκόνι 2, Παλμιέρι 2, Μαρλέτα 2, Κοκιέρε, Βιακάβα 1, Μπανκέλι.

Exit mobile version