Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου: Η Ελλάδα νίκησε με 18-2 το Καζακστάν και πάει για ματς πρωτιάς του ομίλου με τις ΗΠΑ

Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου: Η Ελλάδα νίκησε με 18-2 το Καζακστάν και πάει για ματς πρωτιάς του ομίλου με τις ΗΠΑ

Η Ελλάδα επικράτησε εύκολα του Καζακστάν, ενώ την Παρασκευή (21/7, 07:30) θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ σε έναν αγώνα που κρίνει την πρωτιά και την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου προετοιμάζονται σκληρά για τον αγώνα κατά των ΗΠΑ, με στόχο να πάρουν την πρωτιά στον όμιλο και να εξασφαλίσουν την άμεση πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης που διεξάγεται στην Ιαπωνία.

Η ελληνική ομάδα επικράτησε εύκολα με 18-2 επί του αδύναμου Καζακστάν και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, έχοντας ήδη επιτύχει δύο νίκες στα δύο αρχικά ματς του ομίλου (σημείωσε 13-9 νίκη επί της Αυστραλίας). Τώρα, το ερώτημα είναι αν θα καταφέρει να κάνει το τρία στα τρία αντιμετωπίζοντας τους Αμερικανούς την Παρασκευή το πρωί.

Τα οκτάλεπτα του αγώνα: 6-1, 5-0, 4-1, 3-0

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΛΛΑΔΑ: Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Γκιουβέτσης 3, Γκίλλας 2, Παπαναστασίου 1, Δερβίσης, Σκουμπάκης 2, Αργυρόπουλος 2, Αλαφραγκής, Κάκαρης 3, Νικολαϊδης 2, Καλογερόπουλος 2, Τζωρτζάτος

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ: Μπαλφανμπάγιεφ, Τσόι, Κάνις, Μάρκοβιτς, Αρτιουκ, Μπελούσοφ, Σακένοφ, Βουκσάνοβιτς, Αχμέτοφ 1, Ρουντάι 1, Λαμάγιεφ, Σονζιγκίτοφ, Ματόλινετς.

Exit mobile version