Προσαγωγή αλλοδαπού που ταυτοποιήθηκε ως ο δολοφόνος της τρανς Κουβανής στον Άγιο Παντελεήμονα

Προσαγωγή αλλοδαπού που ταυτοποιήθηκε ως ο δολοφόνος της τρανς Κουβανής στον Άγιο Παντελεήμονα

Ένας άνδρας που αναγνωρίστηκε ως δολοφόνος της τρανς Κουβανής στον Άγιο Παντελεήμονα προσήχθη από την ΕΛ.ΑΣ. τις προηγούμενες ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ταυτοποίησή του έγινε μέσω εργαστηριακής ανάλυσης, η οποία επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στη δολοφονία της 45χρονης Άννας.

Ο συλληφθείς είναι ένας 35χρονος αλλοδαπός, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει σημάδια πάλης. Η προσαγωγή του έγινε πριν από τρεις ημέρες, αλλά ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, λέγοντας “δεν ξέρω γιατί με έχετε εδώ”. Η τελική απόφαση για την έκδοση ένταλμα σύλληψης εις βάρος του θα εξαρτηθεί από τον εισαγγελέα.

Το πτώμα της 46χρονης Άννας εντοπίστηκε μέσα σε λίμνη αίματος στο ισόγειο διαμέρισμά της στον Άγιο Παντελεήμονα από τη σπιτονοικοκυρά της. Η σπιτονοικοκυρά, μη βρίσκοντας την Άννα, πήγε στο σπίτι της και μπήκε με δικά της κλειδιά, ανακαλύπτοντας μια αποτρόπαια εικόνα με το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

Η Άννα είχε βρεθεί νεκρή σε λίμνη αίματος, με σημάδια μάχης σε όλο το σπίτι, που σημαίνει ότι προηγήθηκε άγρια σύγκρουση με τον δολοφόνο της. Ο δράστης της δολοφονίας κατάφερε να την χτυπήσει με ψαλίδι, με δύο από χτυπήματα στον λαιμό να είναι μοιραία.

Η Αστυνομία βρήκε το όπλο του εγκλήματος και πολλά άλλα στοιχεία από το σπίτι της Άννας, όπως δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Μέσω εργαστηριακής ανάλυσης, κατέστη δυνατή η ταυτοποίηση του δράστη. Επιπλέον, σημειώνεται ότι στο σπίτι της Άννας δεν βρέθηκαν πολλά αντικείμενα, επειδή πιθανότατα ότι ο δολοφόνος τα πήρε μαζί του, ενώ ενδέχεται να υπάρχει και οικονομική διαφορά μεταξύ τους.

Exit mobile version