Θανατηφόρο τροχαίο στη Ραφήνα με θύμα υποπλοίαρχο, πατέρα 2 παιδιών

Θανατηφόρο τροχαίο στη Ραφήνα με θύμα υποπλοίαρχο, πατέρα 2 παιδιών

Σύμφωνα με πληροφορίες, θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα στη Λεωφόρο Μαραθώνος, κατά το οποίο ένας υποπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού, πατέρας δύο παιδιών, έχασε τη ζωή του.

Το ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης (19/7) στην Λεωφόρο Μαραθώνος, στη Διασταύρωση της Ραφήνας, κοντά στο Ιερό Ναό της Αναλήψεως. Ταυτόχρονα, ένας ναύτης που τραυματίστηκε σοβαρά, βρίσκεται ακόμα σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με το irafina.gr, μία 88χρονη οδηγός ενός ΙΧ αυτοκινήτου παραβίασε το κόκκινο φανάρι και συγκρούστηκε με δύο άλλα ΙΧ αυτοκίνητα που κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση στη Λεωφόρο Μαραθώνος. Η σύγκρουση ήταν τόσο ισχυρή που το ένα αυτοκίνητο (τζιπ) αναποδογύρισε και κατέληξε στο πεζοδρόμιο από την άλλη πλευρά.

Η 88χρονη οδηγός δεν τραυματίστηκε, αλλά το αυτοκίνητό της υπέστη σοβαρές ζημιές. Στο τζιπ, που αναποδογύρισε και ανήκει στο ναυτοδικείο του Πολεμικού Ναυτικού, εγκλωβίστηκαν δύο άτομα. Οι πυροσβεστικές και αστυνομικές δυνάμεις της Ραφήνας έφθασαν άμεσα στο σημείο για να απεγκλωβίσουν τα άτομα.

Ο υποπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού ανασύρθηκε νεκρός, ενώ ο ναύτης του Π.Ν. μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο “Γεννηματά”. Η κατάσταση του τραυματία θεωρείται κρίσιμη.

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού εκδόθηκε ανακοίνωση για το τροχαίο, στην οποία αναφέρεται:

«Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης 19 Ιουλίου 2023, όχημα του Πολεμικού Ναυτικού που κινούνταν επί της λεωφόρου Μαραθώνος σε προγραμματισμένο δρομολόγιο, ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα. Συγκεκριμένα ΙΧ αυτοκίνητο παραβίασε ερυθρό σηματοδότη με συνέπεια να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με δύο οχήματα, ένα εκ των οποίων ήταν αυτό του Πολεμικού Ναυτικού.

Ο Υποπλοίαρχος (Ε) Σ.Κ. ΠΝ τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο Ναύτης (ΔΙΑΧ) Π.Ν. μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο ΓΝΑ Γ. Γεννηματάς.

Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι οικείοι τους, ενώ οι συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από το Β’ Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής και το Πολεμικό Ναυτικό.

Το Πολεμικό Ναυτικό εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του θανόντος».

Exit mobile version