Απίστευτο: Παππούδες στο Σικάγο μαστίγωσαν μέχρι θανάτου την 5χρονη εγγονή τους επειδή «λερώθηκε»

Απίστευτο: Παππούδες στο Σικάγο μαστίγωσαν μέχρι θανάτου την 5χρονη εγγονή τους επειδή «λερώθηκε»

Σε ένα απίστευτο γεγονός που συνέβη Σικάγο, ο παππούς και η γιαγιά του κοριτσιού αντιμετωπίζουν κατηγορίες για τη δολοφονία της 6χρονης Τζάντας Μουρ, η οποία υπέστη βάναυση κακοποίηση, επειδή λερώθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τους εισαγγελείς του Ιλινόις, το κοριτσάκι είχε υφίστατο μαστίγωμα με ζώνη για περισσότερους από δύο μήνες, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς που θυμίζουν αυτούς από τροχαίο ατύχημα.

Ο παππούς της 62 ετών και η γιαγιά της 57 ετών από το Park Forest, συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν για φόνο πρώτου βαθμού, με το ιατροδικαστικό γραφείο της κομητείας Cook να χαρακτηρίζει τον θάνατο της μικρής Τζάντα ως ανθρωποκτονία που προκλήθηκε από κακοποίηση παιδιών.

Η φρικτή πράξη ήρθε στο φως όταν οι ίδιοι οι παππούδες κάλεσαν την αστυνομία και τους διασώστες στο σπίτι τους. Ο παππούς είχε καλέσει τους διασώστες αναφέροντας ότι είχε χτυπήσει την εγγονή του και ότι αυτή δεν ανταποκρίνεται. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, βρήκαν τη μικρή κορούλα ξαπλωμένη γυμνή στον καναπέ.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε άμεσα με αεροπορικό μέσο στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς, πέθανε την επόμενη μέρα. Ο παππούς ομολόγησε στην αστυνομία ότι ήταν «περισσότερο σκληρός από ό,τι έπρεπε» κατά τη διάρκεια της αδιανόητης επίθεσης που της επιφύλασσε.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι τους λερωμένα παιδικά εσώρουχα, ζώνη, συμβολαιογραφική επιστολή από τη μητέρα της μικρής που δίνει στους παππούδες την επιμέλεια της και ένα ημερολόγιο με σημειώσεις για τα περιστατικά κακοποίησης.

Exit mobile version