Ασπρόπυργος: Επεισόδιο με υπαξιωματικό στην Β’ Μοίρα Αλεξιπτωτιστών που άνοιξε πυρ

Ασπρόπυργος: Επεισόδιο με υπαξιωματικό στην Β’ Μοίρα Αλεξιπτωτιστών που άνοιξε πυρ

Το πρωί της Παρασκευής, 21 Ιουλίου 2023, σημειώθηκε σοβαρό περιστατικό στη Β΄ Μοίρα Αλεξιπτωτιστών στον Ασπρόπυργο, που προκάλεσε αναστάτωση και πανικό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας υπαξιωματικός της μοίρας άνοιξε πυρ, δημιουργώντας επικίνδυνη κατάσταση.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως πυροβόλησε με πραγματική σφαίρα στα λάστιχα του αυτοκινήτου του διοικητή της μοίρας και πέταξε δύο καπνογόνα προς αυτόν. Ήταν σε έξαλλη κατάσταση, με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι στρατιωτικοί να φροντίσουν να απομακρύνουν με ασφάλεια τον διοικητή της μοίρας.

Η Στρατονομία επενέβη αμέσως και προχώρησε στη σύλληψη του υπαξιωματικού. Σύμφωνα με αναφορές, ο άνδρας ήταν ΕΠΟΠ (Ένοπλος Προσωπικός Οργανισμός) με πάνω από 20 χρόνια υπηρεσίας.

Το περιστατικό αυτό έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία, και για αυτόν τον λόγο, ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ (Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας) Κωνσταντίνος Φλώρος έσπευσε να επισκεφθεί το στρατόπεδο προκειμένου να εξετάσει την κατάσταση και να δώσει οδηγίες για τη διερεύνηση του περιστατικού.

Exit mobile version