Καταδίωξη στον Κηφισό: Nτελιβεράς «συνέλαβε» επικίνδυνο κακοποιό

Καταδίωξη στον Κηφισό: Nτελιβεράς «συνέλαβε» επικίνδυνο κακοποιό

Τον περασμένο Ιούνιο, δύο κακοποιοί από την Αλβανία προσπάθησαν να ληστέψουν έναν επιχειρηματία, τον οποίο είχαν ξυλοκοπήσει προηγουμένως στη Μύκονο. Κατά τη διάρκεια της προσπάθειας σύλληψής τους, οι κακοποιοί πυροβόλησαν και τραυμάτισαν έναν αστυνομικό σεκιούριτι.

Αυτό που δεν είχε δημοσιοποιηθεί τότε ήταν ότι ένας 28χρονος διανομέας (ντελιβεράς) βοήθησε σημαντικά στην ακινητοποίηση ενός εκ των κακοποιών. Ο νεαρός, με γνώσεις πολεμικών τεχνών, βοήθησε τους αστυνομικούς στην καταδίωξη, καταφέρνοντας να ακινητοποιήσει τον ένοπλο άντρα, σύμφωνα με τις περιγραφές.

Ο ίδιος δήλωσε:

Βρισκόμουν με την κοπέλα μου. Πηγαίναμε από τα Καμίνια όπου είναι το σπίτι μου στη Νέα Ερυθραία. Στην κάθοδο της Κηφισού προς τις Τρεις Γέφυρες, είδα στο αριστερό ρεύμα προς Πειραιά, αστυνομικούς να φωνάζουν. Κατάλαβα ότι κάποιον κυνηγούσαν, πήγα λοιπόν να βοηθήσω. Όπως έκανα προς τα δεξιά προς την πορεία όπου πήγαινε ο δράστης, ξαφνικά τον είδα να επιχειρεί να μπει σε ένα διερχόμενο αμάξι, μέσα στο οποίο ήταν ένα ζευγάρι. Το όχημα κοκάλωσε. Εκείνη την ώρα τον πιάνει από το χέρι ο αστυνομικός, τον αρπάζω και εγώ από πίσω και τον ακινητοποιήσαμε. Πέσαμε κάτω και οι δύο, γυρίσαμε τούμπα. Ήξερα πως να τον ακινητοποιήσω χωρίς να του προκαλέσω ζημιά. Αυτός φώναζε να τον αφήσουμε. Ο δράστης φορούσε ένα κρεμαστό τσαντάκι μέσα στο οποίο είχε όπλο. Το κατάλαβα μόλις το είδα γιατί το τσαντάκι αυτό ήταν φουσκωμένο».

«Το έκανα για να βοηθήσω τους αστυνομικούς. Εάν γύριζα το χρόνο πίσω και πάλι θα το έκανα. Είχα τη ψυχραιμία και κινήθηκα χωρίς να φοβηθώ. Αυτό δεν σημαίνει ότι προτρέπω και άλλους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο, καθώς είναι κάτι που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τη ζωή σου. Ο άνθρωπος που κυνήγησα ήταν ένοπλος και αυτό λέει τα πάντα σε σχέση με το βαθμό επικινδυνότητας»

Exit mobile version