Μέσι: Έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο με την Ίντερ Μαϊάμι – πέτυχε το νικητήριο γκολ

Μέσι: Έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο με την Ίντερ Μαϊάμι - πέτυχε το νικητήριο γκολ

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε με εντυπωσιακό τρόπο το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του με την ομάδα της Ίντερ Μαϊάμι στο πρωτάθλημα του MLS (Μαίκον Σόκερ Λιγκ) στις 22 Ιουλίου. Ο μεγάλος αστέρας του ποδοσφαίρου συμμετείχε στον αγώνα κόντρα στην Κρουζ Αζούλ για το Leagues Cup και με ένα εξαιρετικό χτύπημα φάουλ πέτυχε το νικητήριο γκολ στις τελευταίες στιγμές του δευτέρου ημιχρόνου, χαρίζοντας στην Ίντερ Μαϊάμι τη νίκη με 2-1.

Μετά τον αγώνα, ο Λιονέλ Μέσι δήλωσε πως ήταν πολύ σημαντικό για την ομάδα να πάρει αυτή τη νίκη, καθώς πρόκειται για ένα νέο τουρνουά, το οποίο θα δώσει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, που είναι ιδιοκτήτης της ομάδας, εξέφρασε τη χαρά του για την εμφάνιση του Μέσι και το γκολ που πέτυχε, υπογραμμίζοντας πόσο σημαντική είναι αυτή η στιγμή για την ομάδα και για το πρωτάθλημα.

Ο Λιονέλ Μέσι μετακινήθηκε στην Ίντερ Μαϊάμι μετά από μια επιτυχημένη καριέρα στην Μπαρτσελόνα, που περιλάμβανε πολλά τρόπαια και διακρίσεις. Η παρουσία του Μέσι στο MLS έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον και ήδη έχει προσελκύσει πολλούς θαυμαστές και φιλάθλους στα αμερικανικές γήπεδα.

Exit mobile version