Έπεσε τμήμα γέφυρας στον περιφερειακό Πάτρας– Ένας νεκρός, ένας βαριά τραυματίας

Έπεσε τμήμα γέφυρας στον περιφερειακό Πάτρας– Ένας νεκρός, ένας βαριά τραυματίας

Το μεσημέρι της Κυριακής (23/07), στην Πάτρα, σημειώθηκε ένα τραγικό συμβάν, όταν έπεσε τμήμα γέφυρας στην Περιμετρική Οδό της πόλης, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του τουλάχιστον ένας άνθρωπος και να τραυματιστεί βαριά ένας άλλος.

Η τραγωδία συνέβη στην οδό Διοδώρου, στα Μποζαΐτικα, κατά τη διάρκεια ελεγχόμενης κατεδάφισης γέφυρας. Λόγω ακόμα άγνωστων αιτίων, αποκολλήθηκε ένα μεγάλο κομμάτι της γέφυρας και κατέρρευσε στον δρόμο.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και 6 οχήματα με 12 πυροσβέστες για τις διασωστικές επιχειρήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν εγκλωβισμένα άτομα κοντά στον Χάραδρομο ποταμό, κοντά στη γέφυρα. Η υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου, βρίσκεται στην Πάτρα, και αναμένεται να διεξαχθεί σύσκεψη σχετικά με το συμβάν.

Έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην ευρεία παράκαμψη των Πατρών, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και διενεργούνται εκτροπές στον κόμβο Εγλυκαδας. Επιπλέον, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Διοδώρου στην Πάτρα.

Exit mobile version