Νέος Κόσμος: Στο νοσοκομείο ηλικιωμένος μετά από μάχη με ληστή

Νέος Κόσμος: Στο νοσοκομείο ηλικιωμένος μετά από μάχη με ληστή

Ένας ηλικιωμένος βίωσε μια τρομακτική εμπειρία, όταν ένας ληστής εισέβαλε στο διαμέρισμά του στον Νέο Κόσμο, λίγο μετά τις 13:30 το μεσημέρι του Σαββάτου. Το περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Ευστρατίου Πίσσα, όπου ο 70χρονος ζει με τον σκύλο του. Κατά την διάρκεια της εισβολής, ο ηλικιωμένος βρισκόταν στην κουζίνα, αλλά το σκυλί του τον εντόπισε και άρχισε να γαυγίζει. Ο ηλικιωμένος προσπάθησε να προστατεύσει την περιουσία του και ακολούθησε έντονη σύγκρουση με τον δράστη, τόσο μέσα, όσο και έξω από το διαμέρισμα. Ο ληστής χτύπησε επανειλημμένα τον ηλικιωμένο με μια αλυσίδα στο κεφάλι, αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στον δρόμο.

Λίγα λεπτά μετά, έφτασε στο σημείο ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης. Οι αστυνομικοί προσέφεραν πρώτες βοήθειες στον 70χρονο μέχρι την άφιξη ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και εξετάσεις.

Ο δράστης αρχικά διέφυγε χρησιμοποιώντας το Μετρό, με τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. να αναζητούν τον δράστη σε περιοχή ευρύτερη της περιοχής. Περίπου δύο ώρες αργότερα, το πλήρωμα του ίδιου περιπολικού της Άμεσης Δράσης τον εντόπισε στον σταθμό του Μετρό Συγγρού – Φιξ και τον συνέλαβε, ενώ ο ηλικιωμένος τον αναγνώρισε χωρίς καμία αμφιβολία. Στη συνέχεια, ο 30χρονος δράστης, που είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως, όπου σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον του.

Exit mobile version