Ανδρουλάκης στη Βουλή: “Πήγαν τρεις φορές να με παγιδεύσουν με Predator”

Ανδρουλάκης στη Βουλή: "Πήγαν τρεις φορές να με παγιδεύσουν με Predator"

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, σε ομιλία του στη Βουλή, έκανε μια σοβαρή καταγγελία για το γνωστό σκάνδαλο των υποκλοπών. Σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, το φθινόπωρο του 2021 πραγματοποιήθηκαν 3 προσπάθειες να παγιδευτεί το κινητό τηλέφωνό του.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της αρχής, Κωνσταντίνο Μενουδάκο, οι προσπάθειες υποκλοπής έγιναν στις 16 Σεπτεμβρίου 2021, 21 Σεπτεμβρίου και 20 Οκτωβρίου. Ο Νίκος Ανδρουλάκης υπαινίχθηκε ότι οι χρήστες του συστήματος παρακολούθησης Predator είχαν σύνδεση με την ΕΥΠ και συνέδεσε το ζήτημα με άλλες παρακολουθήσεις.

Συνολικά, υπήρξαν 87 περιπτώσεις παρακολούθησης, σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

Ο ίδιος ρώτησε: “Ποιοι έθεσαν σε λειτουργία αυτό το κέντρο εξουσίας και χρησιμοποιούσαν το Predator;” και σχολίασε για τυχόν και άλλες “διαβολικές συμπτώσεις”, πέρα από τον ίδιο, τον κ. Κουκάκη και την κ. Σίφορντ.

Επισήμανε ότι αυτά τα δεδομένα πρέπει να εξεταστούν από τη δικαιοσύνη και να γνωστοποιηθούν στον ελληνικό λαό, διότι, όπως υπογράμμισε, υπηρετεί με αφοσίωση τη διαφάνεια και την αξιοπιστία στην πολιτική, μιλώντας για συνθήκες “παρακμής του πολιτικού ήθους”

Exit mobile version