Πανελλήνιες 2023: Τέλος η αγωνία – Πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα

Πανελλήνιες 2023: Τέλος η αγωνία - Πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα

Η αγωνία των υποψηφίων των Πανελληνίων έχει φτάσει στο τέλος της με την ανακοίνωση των Βάσεων 2023. Αναμένεται ότι οι βάσεις θα δημοσιευτούν πριν το τέλος του Ιουλίου, προκειμένου να έχουν γονείς και υποψήφιοι τον απαραίτητο χρόνο για να προετοιμαστούν πριν την έναρξη των μαθημάτων.

Σύμφωνα με την υφυπουργό Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου, οι βάσεις θα ανακοινωθούν μέχρι την Παρασκευή 28 Ιουλίου, και πιθανώς ακόμα και σήμερα, Πέμπτη 27 Ιουλίου. Πέρσι, το 2022, είχαν ανακοινωθεί λίγο πριν τις 6 το απόγευμα στις 28 Ιουλίου, οπότε αναμένεται να είναι κοντά στην ίδια ημερομηνία φέτος.

Για να δουν τα αποτελέσματα online, οι υποψήφιοι θα πρέπει να μπουν στην ιστοσελίδα results.it.minedu.gov.gr και να εισάγουν τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο) για να δουν το τμήμα ή τη σχολή που εισαγόταν.

Επιπλέον, οι υποψήφιοι μπορούν να λάβουν τα αποτελέσματα με SMS στο κινητό τους, αν έχουν γραφτεί στην σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα. Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν επίσης στα Λύκεια όλης της χώρας ταυτόχρονα με την ηλεκτρονική ανάρτηση.

Exit mobile version