Καιρός: Μικρή άνοδος θερμοκρασίας και άνεμοι έως 7 μποφόρ

Καιρός: Μικρή άνοδος θερμοκρασίας και άνεμοι έως 7 μποφόρ

Σήμερα Παρασκευή, αναμένουμε γενικά αίθριο καιρό με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 3 έως 5 μποφόρ, στο Αιγαίο τοπικά 6 και στα νοτιοανατολικά προσωρινά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα έχει σημαντική μεταβολή, φτάνοντας στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα κυμανθεί μεταξύ 33 και 35 βαθμών Κελσίου.

Στην Αθήνα, προβλέπεται αίθριος καιρός με τη μέγιστη θερμοκρασία να κυμαίνεται περίπου από 35 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται σχεδόν αίθριος καιρός με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται περίπου από 32 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Για το Σάββατο, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, κυρίως στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 3 έως 5 μποφόρ, στο Αιγαίο τοπικά 6 και προσωρινά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα καταγράψει μικρή άνοδο, κυμαινόμενη από 32 έως 35 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια ηπειρωτικά, από 36 με 38 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τοπικά έως 39 βαθμούς, ενώ στη νησιωτική χώρα θα κυμαίνεται από 30 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Exit mobile version