Νέο μέτωπο για την πυροσβεστική -αυτή τη φορά στον Ασπρόπυργο – Φωτιά κοντά σε εργοστάσιο

Νέο μέτωπο για την πυροσβεστική -αυτή τη φορά στον Ασπρόπυργο - Φωτιά κοντά σε εργοστάσιο

Πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή του Ασπροπύργου κοντά σε ένα εργοστάσιο που παράγει προϊόντα υγιεινής. Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 4:30 το απόγευμα της Πέμπτης (27.07.2023) στη βιομηχανική ζώνη, στην οδό Αγίου Γεωργίου, όπου η περιοχή σκεπάστηκε από πυκνούς, μαύρους καπνούς.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς κλήθηκαν στο σημείο 54 πυροσβέστες, οι οποίοι χρησιμοποίησαν 13 οχήματα, 2 πεζοπόρα τμήματα και ένα ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.

Στη συνέχεια η φωτιά επεκτάθηκε σε αυλή επιχείρησης ανακύκλωσης οχημάτων, όπου καίγονταν λάστιχα. Στο ίδιο σημείο, υπάρχουν επίσης βυτία με χρώματα αλλά και εύφλεκτα υλικά, γεγονός που κρύβει επιπλέον κινδύνους.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, η αστυνομία αναγκάστηκε να διακόψει την κυκλοφορία οχημάτων στην οδό Αγίου Γεωργίου, από το ύψος της οδού Μεγαρίδος μέχρι τη λεωφόρο ΝΑΤΟ.

Τέλος, οι αρχές ενημέρωσαν τους κατοίκους της περιοχής μέσω ειδοποίησης από το 112, προτρέποντάς τους να κλείσουν σφιχτά πόρτες και παράθυρα, προκειμένου να προστατευτούν από τους επιβλαβείς καπνούς.

Exit mobile version