ΠΑΣΟΚ: Ο Θανάσης Γλαβίνας αναλαμβάνει νέος εκπρόσωπος Τύπου

ΠΑΣΟΚ: Ο Θανάσης Γλαβίνας αναλαμβάνει νέος εκπρόσωπος Τύπου

Ο Θανάσης Γλαβίνας αναλαμβάνει τον ρόλο του Εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, με απόφαση του Προέδρου της παράταξης, Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο κ. Γλαβίνας είχε διατελέσει Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος για το διάστημα Ιανουαρίου 2022 έως Απριλίου 2023.

Γεννημένος το 1987 στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, ο κ. Γλαβίνας κατάγεται από τον Σοχό Θεσσαλονίκης, του Δήμου Λαγκαδά.

Έχει αποφοιτήσει από τη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και κατέχει δύο μεταπτυχιακά διπλώματα στη Νομική Κομοτηνής, με εξειδίκευση στο Δημόσιο και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο. Επιπλέον, έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Βόννης στη Γερμανία, με υποτροφία από την Ομοσπονδιακή Βουλή.

Είναι υποψήφιος διδάκτωρ στον Τομέα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικής Επιστήμης της Νομικής Κομοτηνής. Επίσης, έχει εργαστεί ως ωρομίσθιος συνεργάτης στον Τομέα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικής της Νομικής Κομοτηνής, παρέχοντας φροντιστηριακά μαθήματα, ενώ έχει εκπαιδεύσει το προσωπικό ασφαλείας στη Σχολή Αστυφυλάκων του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής, παρέχοντας νομικά μαθήματα. Επιπλέον, υπήρξε επισκέπτης διδακτορικός φοιτητής με υποτροφία από το Πανεπιστήμιο του Γκρατς της Αυστρίας, πραγματοποιώντας έρευνα σχετικά με το θέμα της διδακτορικής του διατριβής και παρακολουθώντας μαθήματα Αυστριακού Δημοσίου Δικαίου.

Ακόμη, έχει εργαστεί ως αυτοαπασχολούμενος δικηγόρος στη Θεσσαλονίκη, είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου της πόλης από το 2012 και έχει αναλάβει διάφορες υπεύθυνες θέσεις στον ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Από πρώτο έτος φοιτητής, εντάχθηκε στην Πολιτική Αναπτυξιακή Συμπαράταξη (Π.Α.Σ.Π.) της Νομικής Κομοτηνής και εκλέχθηκε γραμματέας της οργάνωσης για δύο θητείες, κατά τα έτη 2007-2009. Από τότε, συμμετέχει ενεργά στις διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και από το 2018 είναι μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής.

Exit mobile version