Ρήξη στους Σπαρτιάτες: Εννέα βουλευτές κατά του προέδρου του κόμματος

Ρήξη στους Σπαρτιάτες: Εννέα βουλευτές κατά του προέδρου του κόμματος

Εννέα από τους δώδεκα βουλευτές του κόμματος των Σπαρτιατών καταδικάζουν κατηγορηματικά τις δηλώσεις του προέδρου του κόμματος, Βασίλη Στίγκα, κατά του συναδέλφου τους Κωνσταντίνου Φλώρου, τις οποίες χαρακτηρίζουν “αντιδεοντολογικές και απαράδεκτες”.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την διάρκεια συνεδρίασης στην Ολομέλεια της Βουλής, ο κ. Στίγκας αντέδρασε στις αναφορές υποστήριξης του βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου για την υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη στον δήμο της Αθήνας.

Οι εννέα βουλευτές (Ιωάννης Δημητροκάλης, γραμματέας της Κ.Ο των Σπαρτιατών, Ιωάννης Κόντης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπο, Γεώργιος Μανούσος, Διονύσης Βαλτογιάννης, Αθανάσιος Χαλκιάς, Πέτρος Δημητριάδης, Χαράλαμπος Κατσιμπαρδάς, Αλέξανδρς Ζερβέας και Κωνσταντίνος Φλώρος) δηλώνουν πως διαθέτουν πλήρη ελευθερία γνώμης και έκφρασης, καθώς εκλέγονται στο όνομα του ελληνικού λαού, και για αυτόν τον λόγο καταδικάζουν τις δηλώσεις του προέδρου του κόμματος.

Οι βουλευτές εκφράζουν την πλήρη υποστήριξή τους προς τον κ. Φλώρο και τις δηλώσεις του, που όπως αναφέρουν, εκφράζουν τις απόψεις των πολιτών που τους εξέλεξαν. Τονίζουν πως τα εσωτερικά ζητήματα του κόμματος θα επιλυθούν με διαφανείς δημοκρατικές διαδικασίες και με την συμμετοχή των ψηφοφόρων τους.

Exit mobile version