Πρωταθλήτρια στίβου κατήγγειλε προπονητή στίβου (σπριντ) στον Άγιο Κοσμά για παρενόχληση

Πρωταθλήτρια στίβου κατήγγειλε προπονητή στίβου (σπριντ) στον Άγιο Κοσμά για παρενόχληση

Γνωστή αθλήτρια του στίβου, μέλος της εθνικής ομάδας, έχει προβεί σε σοβαρή καταγγελία εναντίον ενός προπονητή σπριντ. Η αθλήτρια αντιμετωπίζει εδώ και αρκετό καιρό συνεχείς παρενοχλήσεις από αυτόν, καθώς λαμβάνει ανεπιθύμητες τηλεφωνικές κλήσεις και μηνύματα, παρά το γεγονός ότι του έχει ζητήσει επανειλημμένα να την αφήσει σε ησυχία.

Η αθλήτρια αποφάσισε να καταγγείλει τον προπονητή στην αστυνομία, καθώς τον παρατήρησε να την παρακολουθεί ενώ ήταν σε προπονήσεις και κατά τη διάρκεια της μετακίνησής της από τον Άγιο Κοσμά προς το σπίτι της.

Παρόλο που η αθλήτρια προσπάθησε επανειλημμένα να πείσει τον προπονητή να σταματήσει τις παρενοχλήσεις, αυτός δεν έδειξε καμία προθυμία να το κάνει και συνέχισε τις ενοχλήσεις του, γεγονός που οδήγησε την αθλήτρια να δημοσιοποιήσει το περιστατικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, δεν είναι το πρώτο περιστατικό παρενόχλησης που αναφέρεται για αυτόν τον προπονητή. Και άλλες αθλήτριες έχουν καταγγείλει παρόμοιες συμπεριφορές εκ μέρους του.

Exit mobile version