ΣΥΡΙΖΑ για Περιφέρεια Αττικής: Στηρίζει τον Γιώργο Ιωακειμίδη

ΣΥΡΙΖΑ για Περιφέρεια Αττικής: Στηρίζει τον Γιώργο Ιωακειμίδη

Σήμερα, η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε επίσημα την στήριξη της στην ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Γιώργου Ιωακειμίδη για τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης. Η απόφαση αυτή έγινε μετά από πολύωρη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας και ισχύει για τις εκλογές περιφερειαρχών και δημάρχων.

Η στήριξη αυτή αφορά τον Γιώργο Ιωακειμίδη, υποψήφιο για την Περιφέρεια Αττικής. Ο κ. Ιωακειμίδης, δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη για 29 χρόνια, έχει ευρύτατη πολιτική εμπειρία και ειδίκευση σε θέματα αντισεισμικής προστασίας, δείχνοντας τεχνοκρατική επάρκεια και ικανότητα διαχείρισης κρίσεων και φυσικών καταστροφών.

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται σε μία κρίσιμη στιγμή, καθώς οι εκλογές πλησιάζουν, και ο Γιώργος Ιωακειμίδης προσφέρει μία ισχυρή εναλλακτική στον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Πατούλη, του οποίου η συμπεριφορά κατά τις πυρκαγιές προκάλεσε αντιδράσεις και κριτική.

Με αυτές τις αποφάσεις, η Πολιτική Γραμματεία ολοκληρώνει τη στήριξη των περιφερειαρχών που θα υποστηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, περιλαμβάνοντας και την Χρύσα Καραγιάννη για την περιφέρεια του Νοτίου Αιγαίου, καθώς και πολλούς άλλους υποψηφίους σε περιφέρειες και δήμους σε όλη τη χώρα.

Exit mobile version