Ηράκλειο: Νεκρός 55χρονος που επέστρεφε με το αυτοκίνητό του από γλέντι βάπτισης – Έπεσε σε ρεματιά

Ηράκλειο: Νεκρός 55χρονος που επέστρεφε με το αυτοκίνητό του από γλέντι βάπτισης - Έπεσε σε ρεματιά

Ένας άνδρας στο Ηράκλειο έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο, μετά από ένα τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 55χρονος από την Αθήνα βρισκόταν στο Ηράκλειο χθες βράδυ για να παρευρεθεί σε μία βάφτιση. Περίπου στις 4 τα ξημερώματα, αποχώρησε με στόχο να φτάσει στο σπίτι του.

Το πρωί της επόμενης ημέρας, οι συγγενείς του συνειδητοποίησαν ότι δεν είχε επιστρέψει ποτέ στο σπίτι και ξεκίνησαν έρευνα για να τον εντοπίσουν, χωρίς αποτέλεσμα.

Τελικά, γύρω στις 2.30 το μεσημέρι, ειδοποίησαν τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 και ανέφεραν την εξαφάνισή του.

Λίγο αργότερα, εντοπίστηκε νεκρός ο 55χρονος σε μια ρεματιά κοντά στον δρόμο του Σκαλανίου στο Ηράκλειο, δίπλα στο αυτοκίνητό του.

Άνδρες της Εθελοντικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ) κλήθηκαν στο σημείο για να τον απεγκλωβίσουν, ενώ ασθενοφόρο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για να διευκρινιστούν τα αίτια του θανάτου του, με το επικρατέστερο σενάριο να αναφέρει ένα τροχαίο δυστύχημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που συλλέχθηκαν από τις αρχές, φαίνεται πως ο 55χρονος, κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της οδήγησης του, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και κατέληξε στη ρεματιά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Exit mobile version