Αγκίστρι: Τραγικός θάνατος 20χρονης με νοικιασμένο ηλεκτρικό ποδήλατο

Αγκίστρι: Τραγικός θάνατος 20χρονης με νοικιασμένο ηλεκτρικό ποδήλατο

Μια συγκλονιστική τραγωδία συνέβη στο Αγκίστρι, όπου μία 20χρονη κοπέλα έχασε τη ζωή της σε ένα τροχαίο δυστύχημα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το περιστατικό συνέβη το Σάββατο (29/07), περίπου στις 14:40, στην επαρχιακή οδό Λιμεναρίων-Απονήσου στον Άγιο Νικόλαο, όταν το ηλεκτροκίνητο ποδήλατο που οδηγούσε η 20χρονη Ελληνίδα, χωρίς πινακίδες, εκτράπηκε της πορείας του και προσέκρουσε – υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες – σε ένα βράχο.

Η οδηγός εκτοξεύτηκε από τη θέση της, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρό τραυματισμό. Αρχικά, μεταφέρθηκε στο Περιφερειακό Ιατρείο Μεγαλοχωρίου στο Αγκίστρι για πρώτες βοήθειες και, αργότερα, στις 17:25, μεταφέρθηκε με πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος στο λιμάνι του Πειραιά. Από εκεί, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου στις 19:20 διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Το ποδήλατο ανήκει σε εταιρία ενοικίασης ποδηλάτων με έδρα το Αγκίστρι και κατασχέθηκε από την αστυνομία. Ενημερώθηκε δικαστικός πραγματογνώμονας και ο Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά. Παράλληλα, παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή για την εξέταση των αίτιων του δυστυχήματος. Η Αστυνομία διενεργεί έρευνα για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες που οδήγησαν σε αυτήν την τραγωδία.

Exit mobile version