Μύκονος: Συμμορία διαρρηκτών σε 8 ημέρες είχε διαρρήξει πέντε βίλες

Μύκονος: Συμμορία διαρρηκτών σε 8 ημέρες είχε διαρρήξει πέντε βίλες

Βίντεο ντοκουμέντο που κυκλοφορεί στο διακδίκτυο, δείχνει την τελευταία διάρρηξη που διαπράχθηκε από τη συμμορία των Αλβανών κακοποιών σε μια πολυτελή βίλα στην περιοχή Καλαφάτης της Μυκόνου, όπως ανακοίνωσε η ΕΡΤ.

Οι δράστες, πέραν των χρημάτων και των χρυσαφικών που αφαίρεσαν, πήραν και ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά. Ωστόσο, αυτά τα ακουστικά έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να τους εντοπίσει ο Αμερικανός ιδιοκτήτης τους. Χάρη σε μια εφαρμογή που είχε στο κινητό του, αναγνώρισε το στίγμα τους και ενημέρωσε την αστυνομία.

Μια ομάδα αστυνομικών εντόπισε τους τέσσερις Αλβανούς δράστες σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, το οποίο χρησιμοποιούσαν κοντά στο Αεροδρόμιο, και τους συνέλαβε. Στην κατοχή τους και στο αυτοκίνητό τους, βρέθηκε πλήθος κλοπιμαίων που είχαν κλέψει από πέντε βίλες τις περασμένες ημέρες, από τις 16 εως τις 21 Ιουλίου.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρισκόταν και ένας 32χρονος σεσημασμένος κακοποιός, ο οποίος ήταν από τους δράστες που είχαν διαφύγει τον Ιούνιο του 2018 από το Αστυνομικό Τμήμα Αργυρούπολης, μαζί με άλλους εννέα κρατούμενους.

Exit mobile version