Νίκος Χαρδαλιάς: Υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής στη θέση του Πατούλη

Νίκος Χαρδαλιάς: Υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής στη θέση του Πατούλη

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, φαίνεται να παίρνει χρίσμα ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, στη θέση του Γιώργου Πατούλη, κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς βρέθηκε ανάμεσα στα ονόματα που προτάθηκαν για υποψήφιος περιφερειάρχης, με την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, όπως και ο Γιώργος Παπανικολάου.

Ωστόσο, πρόσφατα, ο δήμαρχος της Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, του οποίου το όνομα προτάθηκε από τον πρωθυπουργό για να είναι υποψήφιος για τη θέση του Περιφερειάρχη Αττικής, ανακοίνωσε πως θα είναι και πάλι υποψήφιος για τη δημαρχία της Γλυφάδας. Η κίνηση αυτή του κ. Παπανικολάου φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι αποσύρθηκε από τον ανταγωνισμό για τη θέση του Περιφερειάρχη Αττικής.

Αναφορικά με τον Γιώργο Πατούλη, κύκλοι που βρίσκονται κοντά στον περιφερειάρχη αναφέρθηκαν στο ενδεχόμενο να απειληθούν τα επιτεύγματα της προηγούμενης τετραετίας στην Περιφέρεια Αττικής, μετά τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν σχετικά με την άρση της στήριξης της ΝΔ προς το πρόσωπό του. Χαρακτηριστικά ανέφεραν ότι η ενόχληση του πρωθυπουργού ήταν δικαιολογημένη, ωστόσο, δεν χρειάζεται να θέσει σε κίνδυνο τα επιτεύγματα που έχουν επιτευχθεί και την επόμενη περίοδο της Περιφέρειας Αττικής.

Exit mobile version