Ο Καιρός σήμερα Δευτέρα 31/7: Μέχρι 38 βαθμούς το θερμόμετρο – Μέχρι 6 μποφόρ στα πελάγη

Ο Καιρός σήμερα Δευτέρα 31/7: Μέχρι 38 βαθμούς το θερμόμετρο – Μέχρι 6 μποφόρ στα πελάγη

Τη Δευτέρα 31 Ιουλίου, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά περιοχές. Στα βόρεια ορεινά, κυρίως της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας, θα υπάρχουν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, με ταχύτητα 3 έως 5 μποφόρ και τοπικά στα πελάγη έως 6 μποφόρ.

Όσον αφορά τη θερμοκρασία, δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή. Στα βόρεια και τις νησιωτικές περιοχές θα κυμανθεί από 33 έως 36 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα υπόλοιπα ηπειρωτικά θα φθάσει τους 36 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με έντονους βορειοανατολικούς ανέμους ταχύτητας 3 έως 4 μποφόρ, και τοπικά 5 μποφόρ στα ανατολικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου, με την μέγιστη θερμοκρασία να είναι 2 βαθμούς χαμηλότερη στις παραθαλάσσιες περιοχές.

Στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με πιθανές νεφώσεις να αναπτυχθούν κατά τις μεσημβρινές ώρες, κυρίως στα γύρω ορεινά, όπου μπορεί να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί και ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Exit mobile version