Γαλλία: Τραγικό δυστύχημα σε waterpark – Νεκρός 35χρονος πατέρας, τραυματίστηκε ο τρίχρονος γιος του

Γαλλία: Τραγικό δυστύχημα σε waterpark - Νεκρός 35χρονος πατέρας, τραυματίστηκε ο τρίχρονος γιος του

Ένας 35χρονος πατέρας έχασε τη ζωή του την περασμένη Κυριακή σε ένα τραγικό συμβάν στην Γαλλία, ενώ το τρίχρονο παιδί του τραυματίστηκε σοβαρά. Οι δυο τους βρίσκονταν σε ένα φουσκωτό παιγνίδι σε ένα υδάτινο πάρκο ψυχαγωγίας στο Βαρ.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της εκείνης της ημέρας, μια φουσκωτή κατασκευή ύψους 20 μέτρων στο Wonderland Waterpark, στην πόλη Σεν-Μαξιμέν-λα-Σεντ-Μπομ, παρασύρθηκε από τον αέρα και έκανε ένα άλμα ύψους 50 μέτρων με δυο άτομα στο εσωτερικό της.

Όταν έφτασαν οι διασωστές, και οι δυο άνθρωποι βρίσκονταν σε καρδιοαναπνευστική ανακοπή. Παρόλα αυτά, κατάφεραν να αποκατασταθεί η καρδιακή λειτουργία τους και μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στο νοσοκομείο. Ωστόσο, ο πατέρας υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο δήμαρχος της πόλης εξέφρασε τον πόνο του και την αγανάκτησή του στο Facebook, γράφοντας: «Πώς ένα θαλάσσιο πάρκο που φέρνει χαρά και ευτυχία σε παιδιά μπόρεσε να μετατραπεί σε μηχανή θανάτου που κατέστρεψε μια οικογένεια; Αυτό θα το διερευνήσει η έρευνα που διεξάγεται από την εισαγγελία της περιοχής».

Σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία, ο άνεμος είχε μεγάλη ταχύτητα 55 χιλιομέτρων την ώρα εκείνη την ημέρα. Όλη η περιοχή βρισκόταν σε κόκκινο συναγερμό για πυρκαγιές λόγω των ισχυρών ανέμων.

Exit mobile version