Ο Γιώργος Πατούλης αποσύρει την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής

Ο Γιώργος Πατούλης αποσύρει την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής

Ο Γιώργος Πατούλης ανακοινώνει ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του για την περιφέρεια Αττικής. Αυτή η απόφαση έρχεται μετά από τις πρόσφατες εξελίξεις με τη δυσαρέσκεια του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το ζεϊμπέκικο που χόρευε ο Χαρδαλιάς εν μέσω πυρκαγιών και την ανακοίνωση του κόμματος Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ) που εξήγγειλε τη υποψηφιότητά του στην περιφέρεια Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακοίνωση του Πατούλη αναμένεται να διευκολύνει την κατάσταση για την περιφέρεια. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η απόφασή του να μην είναι υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής ήρθε μετά την οριστικοποίηση της υποψηφιότητας του Χαρδαλιά από τη ΝΔ.

Λίγο πριν, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, είχε καλέσει τον Πατούλη να μην διεκδικήσει τη θέση στην περιφέρεια Αττικής και να συμμορφωθεί με τις επιθυμίες του κόμματος, προκειμένου να αποφευχθεί η διάσπαση της κόμματος στις εκλογές.

Ο Γιώργος Πατούλης φαίνεται να ακολούθησε την κομματική (και κυβερνητική) συμβουλή και να μην αντιμετωπίσει την περιφέρεια Αττικής ως ανεξάρτητος υποψήφιος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η ανακοίνωση της ΝΔ που επιβεβαίωσε πως η υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά ήταν απόφαση του πρωθυπουργού και του προέδρου του κόμματος αποτέλεσε το πρώτο ξεκάθαρο μήνυμα για τον ρόλο του Πατούλη στην εκλογική διαδικασία.

Exit mobile version