Ρέθυμνο: Ένοπλος στον Μυλοπόταμο πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο άτομα σε καφενείο

Ρέθυμνο: Ένοπλος στον Μυλοπόταμο πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο άτομα σε καφενείο

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ένας 50χρονος ιδιοκτήτης καφενείου από την Αξό Μυλοποτάμου Ρεθύμνου, ο οποίος έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης τις πρώτες πρωινές ώρες. Επίσης, κατά τη διάρκεια της επίθεσης, τραυματίστηκε ελαφρά και ένας 57χρονος άντρας που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο καφενείο.

Μετά το σοκαριστικό περιστατικό, ο 50χρονος υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται πλέον στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, καθώς η κατάστασή του εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά σοβαρή.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, το επεισόδιο συνέβη στην περιοχή της Αξού λίγο μετά τη 1:00 τα ξημερώματα, την ώρα που το καφενείο ετοιμαζόταν να κλείσει. Άγνωστος ή άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο κατάστημα και πυροβόλησαν πολλές φορές τον ιδιοκτήτη, ενώ ένα βλήμα προκάλεσε ελαφρά τραύματα στο δεύτερο άτομο που βρισκόταν εκεί.

Οι αστυνομικές αρχές διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό των αγνώστων δραστών, ενώ εξετάζουν και την πιθανότητα να πρόκειται για συγκρούσεις μεταξύ του ιδιοκτήτη του καφενείου και κάποιων τοπικών κατοίκων, με τους οποίους είχε διαφορές. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν εντοπιστεί αξιόπιστοι μάρτυρες για το περιστατικό, αλλά η αστυνομία ελέγχει πληροφορίες που μπορεί να οδηγήσουν στον δράστη ή τους δράστες. Από το σημείο της επίθεσης, οι αστυνομικοί συνέλεξαν πιθανά στοιχεία, όπως κάλυκες και βλήματα, για να βοηθήσουν στην έρευνα.

Exit mobile version