Εθνική μπάσκετ ανδρών: «Κόπηκαν» τέσσερις – σε αναμονή για τον Γιάννη

Εθνική μπάσκετ ανδρών: «Κόπηκαν» τέσσερις - σε αναμονή για τον Γιάννη

Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα διασαφηνιστεί εάν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα συμμετάσχει στην εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί από τις 25 Αυγούστου έως τις 10 Σεπτεμβρίου.

Ο τεχνικός της εθνικής ομάδας, Δημήτρης Ιτούδης, δήλωσε ότι ο Γιάννης καταβάλλει προσπάθειες και η κατάστασή του θα επανεξεταστεί, ενώ η τελική απόφαση για τη συμμετοχή του αναμένεται σύντομα. Ο Ιτούδης τόνισε πως ως προπονητής και λάτρης του μπάσκετ κατανοεί την αναμονή της ομάδας για τον κορυφαίο αθλητή του κόσμου, αλλά η απόφαση αυτή εξαρτάται περισσότερο από το ιατρικό επιτελείο της εθνικής και των Μιλγουόκι Μπακς.

Η προετοιμασία της εθνικής ομάδας ολοκληρώθηκε για την πρώτη εβδομάδα, ενώ τέσσερις παίκτες αποχώρησαν από την συνέχεια της προετοιμασίας. Συγκεκριμένα, οι Δημήτρης Φλιώνης, Λευτέρης Μαντζούκας, Νίκος Χουγκάζ και Βαγγέλης Ζούγρης αποχωρούν από την ομάδα και θα παρακολουθήσουν τη διοργάνωση από την εξέδρα.

Η προετοιμασία συνεχίζεται με τους υπόλοιπους 18 παίκτες, με την τελική συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο να εκκρεμεί ακόμη. Οι παίκτες που συμμετέχουν στην προετοιμασία είναι οι εξής:

Exit mobile version