Κολωνός: Επεισόδιο με πυροβολισμούς στον Κολωνό – ένας τραυματίας

Κολωνός: Επεισόδιο με πυροβολισμούς στον Κολωνό - ένας τραυματίας

Χθες (1.8.2023), κατά τη διάρκεια ληστείας σε τράπεζα στην περιοχή της Ομόνοιας, ένας άνδρας τραυματίστηκε από σφαίρα αστυνομικού κατά τη διάρκεια της καταδίωξης.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν διαρρεύσει από την αστυνομία, το συμβάν συνέβη γύρω στις 11:14 π.μ. όταν υπάλληλος σε κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Αχιλλέως 19 πάτησε το κουμπί συναγερμού, αφού ένας άνδρας είχε αρπάξει άγνωστο ποσό χρημάτων από τα ταμεία. Η αστυνομία αντέδρασε άμεσα και οι αστυνομικοί της ομάδας Δίας και περιπολικά της Άμεσης Δράσης έσπευσαν στην περιοχή.

Στη διασταύρωση των οδών Λένορμαν και Παλαμιδίου, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη, ο οποίος απείλησε τους αστυνομικούς με ένα μαχαίρι. Σε απάντηση στην απειλή, ένας από τους αστυνομικούς πυροβόλησε τον άνδρα με το υπηρεσιακό του όπλο, τραυματίζοντάς τον.

Ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” για την παροχή ιατρικής φροντίδας. Η υπόθεση ερευνάται από την Υποδιεύθυνση Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής.

Exit mobile version