Κοζάνη: 59χρονος αυτοκτόνησε με εκρηκτικά

Κοζάνη: 59χρονος αυτοκτόνησε με εκρηκτικά

Ένας άνδρας, ηλικίας 59 ετών, έβαλε τέλος στη ζωή του με έναν εξαιρετικά φρικτό τρόπο στην περιοχή της Κοζάνης. Όλα τα δεδομένα δείχνουν πως πρόκειται για περίπτωση αυτοκτονίας.

Ο 59χρονος βρέθηκε το πρωί της Τρίτης μέσα σε μια λίμνη αίματος σε μια αποθήκη ή κλιμακοστάσιο σε οικοδομή κοντά στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο και, με τη βοήθεια της πυροσβεστικής, άνοιξε την πόρτα του υπόγειου χώρου. Εκεί αντιμετωπίστηκε η θλιβερή εικόνα του 59χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε άμεσα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, παρουσία της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Ωστόσο, παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, ο άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του και έχασε τη ζωή του.

Οι αρχές πραγματοποίησαν έρευνες στον χώρο προκειμένου να διαπιστώσουν το αν πρόκειται για αυτοκτονία ή όχι. Οι πληροφορίες που παρέχονται από τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο άνδρας φέρεται να χρησιμοποίησε εκρηκτική ύλη (δυναμίτη ή κροτίδα) και την ανάφλεξε, με αποτέλεσμα να αυτοτραυματιστεί με έκρηξη. Δεν εντοπίστηκε όπλο στον χώρο, όμως εντοπίστηκαν υπολείμματα δυναμίτιδας άγνωστης ποσότητας και μεγέθους.

Επίσης, ο άτυχος άντρας άφησε πίσω του ένα ιδιόχειρο σημείωμα.

Exit mobile version